сряда, 29 юни 2011 г.

Скандал в twitter!!!

Само за няколко минути стана грандиозен скандал в социалната мрежа Twitter. Някой от екипа на базилската версия на "Непокорните", постна някой много остри и обидни думи отностно нашите хора. Ето некоректното им изявление:

Тъй като е на португалски, не можем да го преведем с точност, за което се извиняваме! До колкото успяхме да разберем, обиждат Крис и Ани на "гей" и "анорексичка". За Пончо и Укер смятат, че не предоставят нищо, тоест, не дават всичко от себе си. Май пък се правела на светица, но в техните очи тя твърдо не е! За оприличението на Дул не можем да кажем нищо, защото все още не сме го разгадали, но според нас е някаква гадна обида.

Мм несме свършили! Преди да поснат онази грозна картинка горе, нашите бразилски "непокорници", се изказаха и за феновете на RBD:

Тук пък наричат феновете на RBD "идиоти"! Честно ли е? Какво завист само! Може да пишете в чата по темата!
Помните ли, че няколко пъти писахме, колко са радостни нашите хора, от това, че има и бразилска версия на "Rebelde"? Те не го заслужават! Все пак, хора от нашата партия не останаха със скръстени ръце и защитиха мексиканските сладури! Нека да се види кои са номер 1!!!
Така, за финал поздравяваме всички "идиоти" с нещо ободряващо :) :D Приято слушане!


Няма коментари:

Публикуване на коментар